Mięso jagnięce

Poznaj najważniejsze wartości jagnięciny

• Jest to mięso lekkostrawne, zawierające mało cholesterolu, a po przyrządzeniu jest bardzo smaczne, kruche i soczyste

• Posiada optymalny poziom składników antynowotworowych i antyoksydantów – witamin A, D, E, C, ß-karotenu oraz fosfolipidów, związki stymulujące odporność, a także substancje o działaniu antybakteryjnym i ograniczające odkładanie tłuszczu w organizmie

• Jest bogatym źródłem fosforu, siarki, żelaza i cynku, witaminy B2, B6 i B12

• Jest zalecane w żywieniu dzieci i osób starszych; występuje w nim kwas linolowy, który zapobiega otyłości, miażdżycy, a także wspomaga układ odpornościowy.

• Posiada dużą zawartość żelaza, którego przyswajalność wynosi 30% ( w porównaniu z warzywami i owocami których przyswajalność wynosi 10%).

jagnięcina

bez fosforanów

100% Z POSLKI

Smaczne przekąski

Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!

Poznaj wszystkie

Dla naszych dzieci

Specjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków

Zobacz teraz

Porady

Poznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.

Przeczytaj teraz

Sięgaj po nagrody za dokonane zakupy!

Za zebrane 100 punktów przysługuje Bon o wartości 10 złotych. Za zgromadzenie 190 punktów - Bon za 20 zł.

Karta klienta