Mięso wieprzowe

Poznaj najważniejsze wartości wieprzowiny

• Chuda wieprzowina (schab, polędwiczka, mięso z szynki,) ma wysoką zawartość białka i stosunkowo nie dużą zawartość tłuszczu i o ile będzie odpowiednio przyrządzone może zaspokoić oczekiwania konsumentów dbających o zdrowie i smukłą sylwetkę;

• Mięso wieprzowe jest cennym źródłem tokoferolu, witaminy B6 jest najwięcej w karkówce, im większa mięsność tym więcej witaminy B1;

• Wieprzowina ma niską zawartość sodu w porównaniu z wołowiną czy drobiem, dlatego można ją spożywać przy nadciśnieniu tętniczym

Wieprzowina

bez fosforanów

100% Z POSLKI

Smaczne przekąski

Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!

Poznaj wszystkie

Dla naszych dzieci

Specjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków

Zobacz teraz

Porady

Poznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.

Przeczytaj teraz

Sięgaj po nagrody za dokonane zakupy!

Za zebrane 100 punktów przysługuje Bon o wartości 10 złotych. Za zgromadzenie 190 punktów - Bon za 20 zł.

Karta klienta