Mięso wołowe

Poznaj najważniejsze wartości mięsa wołowego

• Walorem zdrowotnym mięsa wołowego jest wysoka zawartość lekko strawnego i łatwo przyswajalnego białka.

• Ma największą wśród mięs zawartość przyswajalnego żelaza; wołowina zawiera średnio 2,5 raza więcej żelaza niż mięso wieprzowe i 5 raza więcej niż mięso z drobiu.

• Zawiera wielonienasycone kwasy tłuszczowe w proporcjach zalecanych przez dietetyków; stosunek kwasów OMEGA 6 do OMEGA 3 wynosi 2:2,5.

• Jest źródłem witamin, w tym A, E, D i H, zawiera także więcej przyswajalnego żelaza niż mięso innych gatunków zwierząt rzeźnych.

wołowina

bez fosforanów

100% Z POSLKI

Smaczne przekąski

Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!

Poznaj wszystkie

Dla naszych dzieci

Specjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków

Zobacz teraz

Porady

Poznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.

Przeczytaj teraz

Sięgaj po nagrody za dokonane zakupy!

Za zebrane 100 punktów przysługuje Bon o wartości 10 złotych. Za zgromadzenie 190 punktów - Bon za 20 zł.

Karta klienta