Poznaj najważniejsze wartości mięsa wołowego
• Mięso drobiowe wyróżnia się wysoką zawartością pełnowartościowego białka.
• Posiada niską wartością energetyczną, spowodowaną małą ilością tłuszczu, który znajduje się głównie pod skórą co ułatwia jego oddzielenie.
• Zawiera dużą zawartość kwasów tłuszczowych nienasyconych.
• Jest źródłem witamin z grupy B.
• Wybór mięsa drobiowego pomaga zmniejszyć w diecie zawartość nasyconych kwasów tłuszczowych, prowadząc do spadku prawdopodobieństw zachorowania na miażdżycę i otyłość.
Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!
Poznaj wszystkieSpecjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków
Zobacz terazPoznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.
Przeczytaj teraz2020 Copyright © Zychowicz Wszelkie prawa zastrzeżona Polityka prywatności