JAK UPIEC IDEALNEGO KURCZAKA?
Jeśli chcemy aby skórka z kurczaka była chrupiąca, należy go wcześniej zamarynować (najlepiej na noc). Podczas pieczenia najpierw piec w wysokiej temperaturze, później w niższej i w tym czasie polewać sosem, który powstał w wyniku pieczenia. Pod koniec pieczenia można mięso posmarować wodą z solą, śmietaną lub polać piwem.
Innym sposobem na idealnego kurczaka jest dodanie do marynaty łyżki płynnego miodu, który karmelizuje się i stworzy chrupiącą powłoczkę.
Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!
Poznaj wszystkieSpecjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków
Zobacz terazPoznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.
Przeczytaj teraz2020 Copyright © Zychowicz Wszelkie prawa zastrzeżona Polityka prywatności