Gdy pieczesz kurczaka

JAK UPIEC IDEALNEGO KURCZAKA?

Jeśli chcemy aby skórka z kurczaka była chrupiąca, należy go wcześniej zamarynować (najlepiej na noc). Podczas pieczenia najpierw piec w wysokiej temperaturze, później w niższej i w tym czasie polewać sosem, który powstał w wyniku pieczenia. Pod koniec pieczenia można mięso posmarować wodą z solą, śmietaną lub polać piwem.

Innym sposobem na idealnego kurczaka jest dodanie do marynaty łyżki płynnego miodu, który karmelizuje się i stworzy chrupiącą powłoczkę.

Smaczne przekąski

Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!

Poznaj wszystkie

Dla naszych dzieci

Specjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków

Zobacz teraz

Porady

Poznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.

Przeczytaj teraz

Zbieraj punkty za zakupy!
Otrzymasz BONy!

Za zabrane 150 pkt. otrzymasz BON 10 zł, a za 290 pkt. BON 20 zł.
Zapraszamy do naszych sklepów firmowych i do zbierania punktów.

Karta klienta