CO ZROBIĆ BY ZROBIĆ IDEALNE KOTLETY SCHABOWE?
– Podczas przygotowywania kotletów schabowych należy naciąć białe włókna, łatwiej będzie je wtedy rozbić.
– Należy namoczyć je w mleku z dodatkiem cebuli na co najmniej 2 godziny przed smażeniem.
– Po wyjęciu z mleka należy je odsączyć i panierować.
– Aby panierka była chrupiąca, kotlety należy smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu.
Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!
Poznaj wszystkieSpecjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków
Zobacz terazPoznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.
Przeczytaj teraz2020 Copyright © Zychowicz Wszelkie prawa zastrzeżona Polityka prywatności