Wątróbka wieprzowa

WSZYSTKO CO MUSISZ WIEDZIEĆ O WĄTRÓBCE WIEPRZOWEJ

– Wątróbka będzie miała delikatniejszy smak, jeśli wcześniej namoczysz ją w mleku.
– Jeśli posolisz wątróbkę pod koniec smażenia to szybciej zmięknie.
– Tłuszcz na patelni nie będzie pryskał w czasie smażenia, jeśli posypiemy go odrobiną soli lub gdy wątróbkę zamrozimy wcześniej i odmrozimy przed pieczeniem.

Smaczne przekąski

Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!

Poznaj wszystkie

Dla naszych dzieci

Specjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków

Zobacz teraz

Porady

Poznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.

Przeczytaj teraz

Zbieraj punkty za zakupy!
Otrzymasz BONy!

Za zabrane 150 pkt. otrzymasz BON 10 zł, a za 290 pkt. BON 20 zł.
Zapraszamy do naszych sklepów firmowych i do zbierania punktów.

Karta klienta