WSZYSTKO CO MUSISZ WIEDZIEĆ O WĄTRÓBCE WIEPRZOWEJ
– Wątróbka będzie miała delikatniejszy smak, jeśli wcześniej namoczysz ją w mleku.
– Jeśli posolisz wątróbkę pod koniec smażenia to szybciej zmięknie.
– Tłuszcz na patelni nie będzie pryskał w czasie smażenia, jeśli posypiemy go odrobiną soli lub gdy wątróbkę zamrozimy wcześniej i odmrozimy przed pieczeniem.
Mamy dla Was smaczne przekąski, przygotowane z myślą pod każdą okazję. Spróbuj teraz!
Poznaj wszystkieSpecjalnie dla naszych najmłodszych Klientów przygotowaliśmy produkty o najwyższej jakości bez dodatków
Zobacz terazPoznaj nasze porady na różne tematy. Z pewnością będą bardzo pomocne. Dowiedz się jak najwięcej, warto wiedzieć.
Przeczytaj teraz2020 Copyright © Zychowicz Wszelkie prawa zastrzeżona Polityka prywatności